Sør Afrika del1

Første del av turen og ferien er en relativt lang reise. Vi begynte reisedagen kl 0330 hjemmefra. Vi var noen som ikke gadd å legge oss, og satt oppe og fulgte curlingkampen mellom Sveits og Norge, noe som Norge vant greit.

Flyet gikk fra Flesland til Amsterdam, der ventet vi i 2,5t og tok flyet videre til Johannesburg. Servicen på flyet var jeg veldig fornøyd med, og vi fikk mye god mat. Vi kunne velge mellom et imponerende antall filmer å se, men skjermen og lyden var så som så.

Endelig fremme i Johannesburg var det gjennom passkontroll og hente bagasjen, før vi brukte lang tid hos Avis for å hente ut bilen. Etter litt rot med gps’en fikk vi den til, men da var det problemer med den ene bilen, og vi brukte en time på å komme oss tilbake til flyplassen, få ut bil og så komme oss på veien igjen. Fremmed land, og venstrekjøring førte tul litt feulkjøring før vi kom på rett vei mot Vanderbijlpark. Vel fremme der var det hærlig å legge seg ned etter 45t uten skilkelig søvn, bare små lurer på flyet.

Morgenen etter, Lørdag var helt fantastisk. 25 grader og sol. Har ikke ord til å beskrive følelsen, var bare helt nydelig å hoppe i vassenget og sitte og spise frokost i solen, og samtidig vute at hjemme måkes det snø for harde livet. En god start, på forhåpentligvis en fantastisk ferie.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s