Sør Afrika del2

Ut på dagen lørdagen, dro vi avgårde mot drakenberg fjellene, og tur med ungdomsflokken i dkm Vanderbijlpark. Etter 2,5t kjøring og allerede mange inntrykk på vegen rikere, kom vi frem der de holdt til. Stedet er en kostskole, som barn fra farmene rundt om kommrr og bor, og går på skole en stund av gangen.

Vi får oss rom å bo på, og får en god middag. På kvelden er det en samling med oppbyggelse, god mat og forskjellige innslag av forskjellige grupper. Vi går til sengs i 0200 tiden med mange nye inntrykk og opplevelser.

Søndag morgen er det frokost kl 0800, og vi rydder opp og pakker sammen før vi drar til en lokal fjelllandsby Clarence. Her tilbringer vi ca 4 timer. Vi går rundt, shopper, spiser, somer oss og spiller fotball og volleyball på en stor grønn slette i sentrum. Været var litt skiftende, litt sol og litt skyer om hverandre, men med en temperatur på opp 30 grader var vi glad for litt skygge innimellom.

Senere på dagen dro vi til en elv, der mange badet i det kalde fjellvannet, mens vi andre la oss strak ut og nøt hvert sekund.

Fantastisk vær, nydelig steder og mange nye og gode venner, gjorde disse dagene utrolig gode og minneverdige, og noe vi vil huske lenge.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ferie og merket med . Bokmerk permalenken.

4 svar til Sør Afrika del2

  1. Takk får interessant innlegg.

  2. Torbjorn sier:

    prøver, når jeg får internett til å laste opp innleggene jeg skriver

  3. steike..blogger du også?

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s