Sør – Afrika del 3, 2011

Tirsdagen begynner med skikkelig varmt og fin vær. Nesten skyfritt og steikende sol. Vi koser oss med en god frokost ute og nyter tilværelsen i øyeblikket. Det er slike stunder vi hadde håpet på før vi dro, og nå har vi det.

Jeg og flere ønsker å få brukt dagene til noe, ikke bare sitte utenfor hytten å slikke sol. Vi har hørt at det er en fin golfbane ikke så langt unna, og vi satser på å ta turen dertil. GPS er en utrolig genial oppfinnelse, den gjør at vi er som lokalkjente, uten å ha vært her omtrent. Et par trykk, og så har vi kjøreruten til Riviera on vaal golf course.

Vi finner oss en parkeringsplass og får leid noen køller og en ball for den dyre prisen 25R per stk. Det er forresten også en gjenganger her nede, jeg tipper prisen på en aktivitet kanskje 100R, så viser det seg at det koster skarve 25R, ikke meg imot. Banen vi skal spille på er en 9-hulls bane, og vi hopper rett i det. Selv har jeg aldri spilt golf før, så dette ble en ny opplevelse. Første runde går heller dårlig. Jeg ender på en klar sisteplass, med altfor mange slag over par. Men etter at vi har tatt en pust i bakken, drukket og spist litt sjokolade prøver vi igjen. Denne gangen går det litt bedre, men noen enkelthull ødelegger totalt scoren, så det blir bare 3 mindre slag enn første gang. Erlend må jeg si imponerer, der jeg hadde som beste runde på 35 slag på sju hull, pga to hull ikke i bruk, hadde han 25 slag. Nice. Store deler av tiden vi gikk rundt der og slo på små baller med noen merkelige køller, var det sol og skikkelig varmt. Vi loffet rundt og virkelig koste oss.

På kvelden var vi invitert på Braai hos en av de lokale. Masse god mat grillet, sammen med mange gode venner. Værgudene prøvde å ødelegge ved å åpne himmelens sluser på vidt gap, men vi bare satt oss under tak, og fortsatte der. En fin kveld med god mat og drikke på Sør – Afrikansk vis blandt de beste venner i verden. Kan man ønske seg mer? Nå skal man ikke si at vi kunne hatt godt vær, det var et retorisk spørsmål. 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ferie og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Sør – Afrika del 3, 2011

  1. Tilbaketråkk: Sør – Afrika del 4, 2011 |

  2. Andreas sier:

    Det ser sykt nice ut der! Btw, fikk nylig beskjed om at jeg skal være med til Sør-Afrika i april-måned ifb med Brunstadfesten!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s