Sør – Afrika del 4, 2011

Når tirsdagen startet veldig bra, så startet onsdagen tvert i mot veldig dårlig. Siden tirsdag kveld, hele natten og noen timer på morgenkvisten regnet det, og til tider enormt også. Men det som er digg er at selv om det er skikkelig regnskyll som kommer, så er det varmt og deilig når du går ut. Du forventer litt sånn kaldt, men det er det ikke. Etter en litt senere frokost, og litt relax, så sprekker skydekket opp, og det blir riktig så fint.

I dag tar vi turen til Emerald Relax and Resort. Her er det Casino, en liten dyrepark, badeannlegg, bowling, spill m.m. Vi går rundt i dyreparken og ser krokodille, flodhest, løve, flamingoer, slanger, aper, høns, gjess osv. Etter en stund er vi skikkelig varme, og setter kursen ned mot AquaDome, som er et lite badeland. Her herjer og bader vi en stund og får kjølt oss godt ned.

Typisk etter å ha badet, er at man blir skikelig sulten, slik også nå. Vi går inn på en av resturangene og spiser. Her blir det biff, filèt og salater, litt for enhver smak. Når man sitter slik mange sammen og snakker, spiser, og har det fint, løper tiden fort også. Vi var der i ca tre timer, før vi forlot åstedet til fordel for en spillehule, med mange slike spillemaskiner. Flipperspill, skytespill, lykkehjul og diverse. Her avsluttes en fin dag, og vi ser allerede frem til neste.


Dette er da leiebilen vi har. Helt strøken, men grisetreig.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ferie og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s