Sør – Afrika del 5, 2011

Denne posten blir fra torsdag til og med lørdag. Torsdag var en helt nydelig dag i Stephanopark. Vi tilbrakte dagen ved svømmebasseng og laxet i hytten når dét ble litt mer overskyet utover dagen. En rolig kveld gjorde seg veldig godt, og vi lader opp til neste dag.

Fredag morgen begynner vi med litt forberedelser til det forestående bryllupet. Vi trakk om alle stolene med hvite trekk, og sløyfer på annenhver stol. Da jobben er gjort tar vi turen ut igjen og setter kursen mot golfbanen vi var på den hin dagen. Dagen er så bra som det kan bli, været er nydelig og vi nyter dagen. Jeg tok også ny rekord på sju hull, med 31 slag, men det blekner imot Petter sine 26. Slitne og trette dro vi tilbake til Stephanos. På kvelden drar vi igang med en skikkelig braai. Masse god mat og drikke fortæres, og vi kan knapt fatte at vi sitter her i full sommer mens det er vinter hjemme.

Lørdag er det endelig den store dagen for Helge. Han gifter seg med sin kjære Ilze. Det er annerledes å feire bryllup i en helt annen kultur og land, men det var en fin opplevelse, og de ble lykkelig gift, og er nå dratt på en fortjent bryllupsreise.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ferie og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sør – Afrika del 5, 2011

  1. Andreas sier:

    Kult! Gøy å se noen bilder av lokalet der nede…legger du ut fler? 😛

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s