Sør – Afrika del 7, 2011

Den andre mandagen vi har her nede starter veldig lat iforholdtil til de andre. Omtrent alle man sover 1-2 timer lenger enn vanlig. Etter en langdryg frokost tar vi en rask tur bort på Vaal Mall for å kjøpe en volleyball og fotball. Det er ganske overskyet vær, men varmt. Passer perfekt til å spille volleyball. Vi spiller en stund til vi ikke orker lenger, og tar en dukkert i bassenget og en kald drikke.

Vi bestemmer oss for å ta turen bort til kjøpesenteret igjen for å spise. Vi spiser 11stk middag og dessert for ca 800ZAR, 600-700NOK. Dette liker vi. Tilbake i basecamp blir det kaffe med noe attåt og etterhvert ost, kjeks og vin.

Helt siden vi kom ned her har vi hørt de beryktede oksefroskenes parringslek om kveldene. I kveld skulle vi ut på jakt, finne dem. Det er med en viss skepsiss, for de kan bli 2kg, har tenner og spiser småfugler. Vi ser for oss scenarioet at de hopper opp i strupen på oss, og ved hjelp av kjempelabbene sine kveler oss til døde. Men uredd går vi på med lykter og seff sko på bena.

Raskt oppsummert finner vi ikke de berømte oksefroskene, men en drøss med andre mindre, og de fanger vi og putter opp i en boks. Vi fant også et egg, som vi fantaserer om at det tilhører oksefroskene. Vi får se om det klekkes.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ferie og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s