Human beatbox, a cappello Mike Tompkins

Mike Tompkins, a cappello
I dag så jeg for første gang videoer av Mike Tompkins på YouTube for første gang. Fyren produserer og spiller inn coverlåter av kjente hits, men til forskjell fra de fleste andre, bruker han bare sin egen stemme i alt av arrangement. For å si det med en gang, dette er mektig imponerende. Ikke mer, ikke mindre. Utrolig artig å se hvordan han får med alle detaljer som bass, synth 1 og 2, piano, gitar, koring m.m. Det mest utrolige med alt dette er at jeg ikke har hørt om han før nå, og ser på videoer han har postet, at de har hvertfall ligget ute siden høsten 2010. Se og nyt.

For mere informasjon, se på hjemmesiden hans: http://www.mike-tompkins.com/ Han har også en facebookside der du kan få oppdatering fra. Ellers vil nok alt av videoer også komme ut på YouTube-siden hans.

Dynamite

Teenage dream

Fireflies

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i media og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Human beatbox, a cappello Mike Tompkins

  1. tobskut sier:

    Ja han var bedre på vokalen. Men for all del, det er det nok mange som er. Men Mike sin greie her er jo å lage all lyd selv, og så sy det sammen på en slik imponerende måte.

  2. Han her er enda flinkere vokalt, men spiller også endel intrumenter… Sjekk denne f.eks: http://www.youtube.com/watch?v=Dm41zP_RZfo&feature=BFa&list=UUfI4-RWtSf6Y&index=8

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s