iPhone 4s / iPhone 5 og ios5

Som ganske mange har fått med seg etterhvert, er det en stor Apple event i kveld kl 19 norsk tid. På invitasjonen som kom onsdag i forrige uke, sto det «Lets talk iPhone». Dette kan ikke misforståes. Pressekonferansen kommer til å handle om en ny iPhone modell, muligens modeller. Man forventer også at det etterlengtede ios5 blir presentert.

Apple har brutt sitt eget utgivelsesmønster, med ca 12mnd mellom hver iPhone. Nå er det 15mnd siden iPhone 4 kom ut. Forventningene og spenningen har det derimot ikke lagt noen demper på. Jeg er veldig spent på hva som kommer til å bli presentert. Legger merke til at iPod1 i går diskuterer om hva som er mest spennende, en ny iPhone, eller et nytt operativsystem. Det er nok ikke de store forandringene på selve hardwaren skal vi tro mange av ryktene, men derimot endel store og essensielle oppdateringer av ios`et. En av dem er iCloud, der man skal kunne spille musikk og video trådløst via AirPlay. Man skal også kunne synkronisere med pc/mac trådløst. Et annet hett rykte er stemmestyringen, Assistant.

Med Apple er det vanskelig å forutsi så altfor mye, men at det blir spennende og interessant tror jeg vi kan være sikker på. Følg med ikveld kl 19. Nettstedet 9to5mac.com skal visstnok overføre live fra konferansen.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i teknologi og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s