Hvem er Markant Norge AS?

Markant Norge AS er ikke mindre enn min arbeidsgiver. Jeg har jobbet i Markant siden juni 2011, og innehar nå stillingen som Prosjektleder. Hvem er så Markant?

Markant Norge AS skal være markante i markedet, synlige og hjelpe våre kunder til det samme resultat. Vi ønsker å skape suksesshistorier, vi ønsker å være en del av en prosess og vi ønsker fornøyde kunder som får maksimalt utbytte av sine markedsbudsjetter. I fremtiden skal vi tilby nye produkter i tråd med tiden og dens behov.

Markant er et ungt selskap som hadde sin oppstart januar 2011, og har hatt en formidabel vekst siden den gang. Vi har hatt høyt fokus på våre kunder, og å alltid levere bedre sluttprodukt. Dette har medført at egne prosjekter som for eksempel en presentabel webside for oss selv har lagt på is. Vi har i den siste tiden jobbet intenst med å få på plass noe som kan representere det vi står for og kan levere.

På 2-årsdagen for stiftingen av Markant, 27.november, ble vår nye webside lansert. Resultatet finner du på http://markant.no.

Uansett om du trenger hjelp for å presentere mesterbedriften din som tømrer, murer eller blikkenslager, eller ønsker større og mer krevende websider, står vi klar til å optimalisere ditt ansikt utad på nettet.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s